Politika povrata

Odustajanje od kupnje

Ako je kupac preuzeo robu i odustao od kupnje, mora vratiti robu tvrtki u roku od 14 dana od dana primitka na adresu. Nakon roka od 14 dana tvrtka nije dužna prihvatiti vraćenu robu. 
Povrat novca tvrtka mora napraviti najkasnije 14 dana nakon primitka robe. 
Vraćeni proizvodi moraju biti neupotrijebljeni i neoštećeni. Kupac mora pažljivo pročitati upute i pravila za vraćanje robe.
Trošak povrata robe snosi kupac.
Ako je pak tvrtka dužna kupcu, tvrtka će vratiti razliku na IBAN od kupca.

Tvornička pogreška na proizvodu

Doktor Drvko d.o.o. odgovara za stvarne tvorničke pogreške kupljenih proizvoda na internetskoj trgovini drdrvko.net. Ako kupac ima bilo kakav prigovor na temelju članka 10 Zakona o zaštiti potrošača, obavijestite nas na info@drdrvko.net.
Ukoliko potrošač zaprimi robu koja je s greškom ili je zaprimio artikl kojeg nije naručio, potebno je poslati mail na info@drdrvko.net s fotografijom koja prikazuje neodgovarajući artikl (bilo da je riječ o pogrešci ili krivo poslanom artiklu). Trgovac se obvezuje odgovoriti na upit u roku od 7 dana, pregledati fotografije koje prikazuju grešku te, ukoliko je pritužba opravdana, naručiti prikup te robe o vlastitom trošku i dostavu nove robe također o trošku tvrtke.  
Potrošač (kupac) je dužan pravilno i sigurno zapakirati robu te u dogovoru s tvrtkom predati robu dostavnoj službi.

Nakon što primimo Vaš paket potrebno je par radnih dana da isti pregledamo i obradimo. Ukoliko vraćeni proizvodi nisu u skladu s pravilnikom, odmah se javljamo na Vašu mail adresu. Ukoliko su vraćeni proizvodi u skladu s našim pravilnikom, javljamo se na Vašu mail adresu s obavijesti da je izvršen povrat novca.

Shopping Cart
Scroll to Top