Zahvalnica za vjenčanje – svijećnjak

4.00  (30.14 kn)

Svijećnjak je izrađen od punog drva. Na dvije suprotne strane svijećnjaka definirate tekst te dmožete dodati neki jednostavniji crtež. Svijećnjak uključuje bijelu svijećicu i drveni privjesak srčeka koji je pričvršćen špagom.
Nakon što definirate sve detalje oko izrade i izvršite uplatu povratno ćete dobiti e-mail s prijedlogom skice kako biste potvrdili dizajn te nakon Vašeg potvrdnog odgovora krećemo s izradom.
Dimenzije svijećnjaka su 6 x 6 x 7 cm.

Minimalna potrebna količina za narudžbu je 10 komada.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorija:
ROK IZRADE: 
Redovan rok izrade: u roku 2-12 radnih dana od dana kada izvršite uplatu za naručenu robu. Radni dani su od ponedjeljka do petka, osim praznika i vikenda.
Žuran rok izrade: ukoliko Vam je proizvod potreban prije redovnog roka izrade molimo da nas prije same narudžbe kontaktirate na mail info@drdrvko.net kako bismo dogovorili termin koji Vam odgovara. Tek nakon dogovorenog termina savjetujemo da kreirate narudžbu i izvršite uplatu.

DOSTAVA:
Dostava na adresu primatelja unutar RH: u roku 1-3 radna dana od dana kada je paket poslan. Pakete šaljemo putem DPD dostavne službe osim paketa koji su upućeni određenim poštanskim brojevima (na nekim otocima i manjim mjestima). Više informacija o samoj dostavi možete pronaći na "Uvjeti dostave".

Osobno preuzimanje: moguće samo uz prethodni dogovor radnim danima (u tom slučaju se troškovi dostave ne obračunavaju). Radni dani su od ponedjeljka do petka, osim praznika i vikenda. Molimo da nas prije same narudžbe kontaktirate na mail info@drdrvko.net kako bismo dogovorili termin preuzimanja koji Vam odgovara. Tek nakon dogovorenog termina savjetujemo da kreirate narudžbu i izvršite uplatu.
Shopping Cart
Scroll to Top