,

Newborn Box – dusty blue

48.00  (361.66 kn)

Kutija je namijenjena kao poklon povodom rođenja djeteta. Boje na kutiji nije moguće mijenjati.
Sami definirate koje ime želite na vanjskoj strani poklopca te podatke o djetetu na unutarnjoj strani poklopca (datum i vrijeme rođenja, gramaža i visina).
U cijenu je uključena “slamica” koja se nalazi unutar kutije, dok lampice nisu uključene već su dio dekoracije.
Vanjske dimenzije kutije su: 30 x 20 x 10 cm

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: ,
ROK IZRADE: 
Redovan rok izrade: u roku 2-12 radnih dana od dana kada izvršite uplatu za naručenu robu. Radni dani su od ponedjeljka do petka, osim praznika i vikenda.
Žuran rok izrade: ukoliko Vam je proizvod potreban prije redovnog roka izrade molimo da nas prije same narudžbe kontaktirate na mail info@drdrvko.net kako bismo dogovorili termin koji Vam odgovara. Tek nakon dogovorenog termina savjetujemo da kreirate narudžbu i izvršite uplatu.

DOSTAVA:
Dostava na adresu primatelja unutar RH: u roku 1-3 radna dana od dana kada je paket poslan. Pakete šaljemo putem DPD dostavne službe osim paketa koji su upućeni određenim poštanskim brojevima (na nekim otocima i manjim mjestima). Više informacija o samoj dostavi možete pronaći na "Uvjeti dostave".

Osobno preuzimanje: moguće samo uz prethodni dogovor radnim danima (u tom slučaju se troškovi dostave ne obračunavaju). Radni dani su od ponedjeljka do petka, osim praznika i vikenda. Molimo da nas prije same narudžbe kontaktirate na mail info@drdrvko.net kako bismo dogovorili termin preuzimanja koji Vam odgovara. Tek nakon dogovorenog termina savjetujemo da kreirate narudžbu i izvršite uplatu.
Shopping Cart
Scroll to Top