,

Drvko Home – Model 2

46.00  (346.59 kn)

Drvko Home je ukras prikladan za poklon mladencima ili partnerima za godišnjicu braka.
Tekst na kućici i izgled lutkica birate sami.
Pozadinu (oblaci, more i brod) nije moguće mijenjati.
Dimenzije kućice su 23.5 cm x 20 cm.
Lutke nisu zalijepljene na kućicu.

Na e-mail ćete dobiti sliku gotovog proizvoda kako biste potvrdili je li sve u skladu s naručenim. Paket šaljemo tek kada od Vas zaprimimo odgovor.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: ,
ROK IZRADE: 
Redovan rok izrade: u roku 2-12 radnih dana od dana kada izvršite uplatu za naručenu robu. Radni dani su od ponedjeljka do petka, osim praznika i vikenda.
Žuran rok izrade: ukoliko Vam je proizvod potreban prije redovnog roka izrade molimo da nas prije same narudžbe kontaktirate na mail info@drdrvko.net kako bismo dogovorili termin koji Vam odgovara. Tek nakon dogovorenog termina savjetujemo da kreirate narudžbu i izvršite uplatu.

DOSTAVA:
Dostava na adresu primatelja unutar RH: u roku 1-3 radna dana od dana kada je paket poslan. Pakete šaljemo putem DPD dostavne službe osim paketa koji su upućeni određenim poštanskim brojevima (na nekim otocima i manjim mjestima). Više informacija o samoj dostavi možete pronaći na "Uvjeti dostave".

Osobno preuzimanje: moguće samo uz prethodni dogovor radnim danima (u tom slučaju se troškovi dostave ne obračunavaju). Radni dani su od ponedjeljka do petka, osim praznika i vikenda. Molimo da nas prije same narudžbe kontaktirate na mail info@drdrvko.net kako bismo dogovorili termin preuzimanja koji Vam odgovara. Tek nakon dogovorenog termina savjetujemo da kreirate narudžbu i izvršite uplatu.
Shopping Cart
Scroll to Top