Set drvenih lutkica na plutenim čepovima (10 komada)

32.00  (241.10 kn)

Drvene lutkice dostupne su u ženskoj i muškoj verziji. Ženska verzija ima oblik kao “haljinu”, dok je tijelo muške lutkice ravnog oblika (vidljivo na slici).
Visina drvene lutke je 6,5 cm, a visina plutenog čepa je 3,5 cm. Ukupna visina lutke s čepom je 10 cm.
Cijena koja je iskazana odnosi se na 10 komada modela kojeg odaberete.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: N/A Kategorija:
ROK IZRADE: 
Redovan rok izrade: u roku 2-12 radnih dana od dana kada izvršite uplatu za naručenu robu. Radni dani su od ponedjeljka do petka, osim praznika i vikenda.
Žuran rok izrade: ukoliko Vam je proizvod potreban prije redovnog roka izrade molimo da nas prije same narudžbe kontaktirate na mail info@drdrvko.net kako bismo dogovorili termin koji Vam odgovara. Tek nakon dogovorenog termina savjetujemo da kreirate narudžbu i izvršite uplatu.

DOSTAVA:
Dostava na adresu primatelja unutar RH: u roku 1-3 radna dana od dana kada je paket poslan. Pakete šaljemo putem DPD dostavne službe osim paketa koji su upućeni određenim poštanskim brojevima (na nekim otocima i manjim mjestima). Više informacija o samoj dostavi možete pronaći na "Uvjeti dostave".

Osobno preuzimanje: moguće samo uz prethodni dogovor radnim danima (u tom slučaju se troškovi dostave ne obračunavaju). Radni dani su od ponedjeljka do petka, osim praznika i vikenda. Molimo da nas prije same narudžbe kontaktirate na mail info@drdrvko.net kako bismo dogovorili termin preuzimanja koji Vam odgovara. Tek nakon dogovorenog termina savjetujemo da kreirate narudžbu i izvršite uplatu.
Shopping Cart
Scroll to Top