,

Krug s tekstom – model 1

52.50  (395.56 kn)

Krug s teksom izrađen je od kombinacije drva i pleksiglasa te na poleđini ima metalni držač kako biste ga mogli objesiti na zid ili neku drugu površinu.
Citat “Nije važno imati gomilu prijatelja, važno je imati one prave.” nije moguće promijeniti.
Sami definirate što će ići u potpis bijelim slovima (umjesto “Vaš Teo”), a što crnim slovima (umjesto “Uspomena na krštenje, 8.10.2023.”).
Bijela slova izrađena su od pleksiglasa, a crna su obojana.

Krug je dostupan u promjeru 39 cm.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: ,
ROK IZRADE: 
Redovan rok izrade: u roku 2-12 radnih dana od dana kada izvršite uplatu za naručenu robu. Radni dani su od ponedjeljka do petka, osim praznika i vikenda.
Žuran rok izrade: ukoliko Vam je proizvod potreban prije redovnog roka izrade molimo da nas prije same narudžbe kontaktirate na mail info@drdrvko.net kako bismo dogovorili termin koji Vam odgovara. Tek nakon dogovorenog termina savjetujemo da kreirate narudžbu i izvršite uplatu.

DOSTAVA:
Dostava na adresu primatelja unutar RH: u roku 1-3 radna dana od dana kada je paket poslan. Pakete šaljemo putem DPD dostavne službe osim paketa koji su upućeni određenim poštanskim brojevima (na nekim otocima i manjim mjestima). Više informacija o samoj dostavi možete pronaći na "Uvjeti dostave".

Osobno preuzimanje: moguće samo uz prethodni dogovor radnim danima (u tom slučaju se troškovi dostave ne obračunavaju). Radni dani su od ponedjeljka do petka, osim praznika i vikenda. Molimo da nas prije same narudžbe kontaktirate na mail info@drdrvko.net kako bismo dogovorili termin preuzimanja koji Vam odgovara. Tek nakon dogovorenog termina savjetujemo da kreirate narudžbu i izvršite uplatu.
Shopping Cart
Scroll to Top